Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten district Eemland noord, 12.00 uur

Datum nieuwsfeit: 19-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-01-2002 Persberichten district Eemland noord, 12.00 uur

Gordelcontrole

SOESTERBERG De politie heeft op vrijdagmiddag op de Banningstraat tussen 14.00 15.00 uur een gordelcontrole gehouden. In totaal kregen twaalf bestuurders een bekeuring voor het rijden zonder gordel.

Verkeerscontrole

SOEST Op de Torenstraat heeft de politie op vrijdagmiddag tussen 15.30 16.30 uur een algemene verkeerscontrole gehouden. Zes bestuurders kregen een bekeuring voor het rijden zonder gordel.

Snelheidscontrole

BAARN Op de Amsterdamsestraatweg heeft de politie op vrijdagochtend tussen 08.00 10.00 uur een snelheidscontrole gehouden. In totaal werden 2843 voertuigen gemeten op de snelheid. Hiervan reden 21 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid was 99 km/u waar 80 km/u maximaal is toegestaan.

Alcoholcontroles

BAARN/EEMNES/SOEST Op diverse plaatsen in het district Eemland noord werden in de nacht van vrijdag op zaterdag alcoholcontroles gehouden.

In Baarn werden op de Bisschopsweg veertien automobilisten verzocht te blazen. Een 58-jarige man uit Eemnes bleek met 0,8 promille alcohol in zijn lichaam te hebben gereden. Hij kreeg een boete van 190 euro en een rijverbod van 2 uur.
In Eemnes werd op de Laarderweg gecontroleerd op alcoholgebruik in het verkeer. Hier werden 51 blaastesten uitgevoerd. Een 60-jarige automobilist uit Eemnes bleek met 0, 65 promille alcohol te hebben gereden. Hij kreeg een boete van 190 euro en een rijverbod van een uur.
In Soest werden op de Biltseweg in totaal 62 automobilisten verzocht te blazen. Hier bleken alle bestuurders keurige `BOB`ers ` te zijn.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie