Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 19-01-2002

Datum nieuwsfeit: 19-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 19-01-2002 Mediaberichten 19 januari (14.15 uur)

Venlo 22 bekeuringen bij verkeerscontrole

VENLO Bij een verkeerscontrole in het kader van het project Straatmaat heeft de politie vrijdagmiddag 22 bekeuringen uitgeschreven. 8 daarvan voor opgevoerde bromfietsen; 12 aan automobilisten die geen gordel gebruikten en 1 aan een automobilist die een inrijverbod negeerde. De laatste was voor een automobilist die met een gladde band reed.

Tegelen gewonde fietser

TEGELEN Een 79-jarige fietser uit Venlo is vrijdagmiddag aan ernstige verwondingen ontsnapt dankzij een oplettend getuige. De man fietste over de Geldersebaan, stopte bij het nieuwe viaduct en wilde even later weer verder rijden. Daarbij viel hij met fiets en al om, onder een vrachtwagen die net voorbijkwam. Door het schreeuwen van de getuige remde de vrachtwagenchauffeur. De fietser kwam met een arm klem onder een wiel, maar werd daardoor net niet overreden. Toen de vrachtauto een klein stukje terug was gezet kon de fietser weer overeind geholpen worden. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek hij aan zijn avontuur alleen wat schrammen en kneuzingen te hebben overgehouden.

Posterholt 30 bekeuringen bij snelheidscontrole

POSTERHOLT De politie heeft vrijdagmiddag bij een radarsnelheidscontrole op de Roermondseweg 30 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 238 voorbijgangers was 81 km/u. Dat kost een boete van 187,00.

St. Odilienberg 30 bekeuringen bij snelheidscontrole

ST. ODILIENBERG De politie heeft vrijdagmiddag bij een radarsnelheidscontrole op de Leropperweg 30 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. De hoogste snelheid van de 110 voorbijgangers was 85 km/u. Dat kost een boete van 187,00.

Baexem 10 bekeuringen bij verkeerscontrole

BAEXEM De politie heeft vrijdagavond bij een verkeerscontrole op de Dorpstraat 8 automobilisten en twee fietsers bekeurd. De snelheid van de automobilisten is met behulp van de lasergun gecontroleerd. De hoogste snelheid was 80 km/u waar 50 km/u is toegestaan. Dat kost een boete van 115,00. De fietsers die zonder licht reden kregen ieder een boete van 14,00.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie