Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verzamelbeurs bij Darling Market Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 19-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Verzamelbeurs bij Darling Market Rijswijk

RIJSWIJK, 03-12-2001 -- Op 19 & 20 januari 2002 zal Darling Market onder het motto 'Nederland Verzamelland' het jaar weer inluiden met een prachtige verzamelbeurs in een sfeervolle ambiance.

Het zal dan ook weer heerlijk ouderwets snuffelen worden tussen de vele kramen die aanwezig zijn. Traditionele verzamelingen zoals, vingerhoedjes, suikerzakjes, LP's, speldjes, anzichtkaarten, postzegels en munten. Maar ook moderne verzamelingen zoals voetbalplaatjes, Potter-kaartjes, kristal, computerspelletjes, cd's en Disney zullen op de beurs te vinden zijn.

Ook zullen er verschillende exclusieve verzamelingen worden tentoongesteld. Zo is er een grote verzameling met honderden fluitjes ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie