Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 20-01-2002

Datum nieuwsfeit: 20-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 20-01-2002 Mediaberichten 20 januari (laatste berichten)

Venlo aanhoudingen na bedreiging

VENLO In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie 3 vrouwen van 18, 29 en 39 jaar uit Blerick aangehouden nadat er bij een café een bedreiging en op het Europaplein een aanrijding was geweest.

Uit het onderzoek van de politie is inmiddels vast komen te staan dat het om relationele problemen gaat. Een 28-jarige vrouw (woonplaats niet bekend) heeft aangifte gedaan van bedreiging. Zij was in een café in Blerick uit geweest en werd bij het wegrijden met haar auto tegengehouden door drie vrouwen waarvan één er haar met een vuurwapen bedreigde. De vrouw wist toch weg te rijden maar werd daarbij gevolgd door een andere auto. Via de Maasbrug en de Roermondse Poort reden de autos richting Duitsland. Op het Europaplein is, vermoedelijk door te hoge snelheid, de achtervolgende auto in de bosschages terechtgekomen, en zwaar beschadigd geraakt. Daardoor kon de 28-jarige vrouw naar het politiebureau kon rijden. De gewaarschuwde politie trof de drie vrouwen bij de auto aan en hield hen aan. Zij zijn inmiddels verhoord en na het opmaken van een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Een vuurwapen heeft de politie niet gevonden.

Castenray motorrijder gewond

CASTENRAY Een 31-jarige man uit Handel is zondagmorgen met zijn crossmotor onderuitgegaan en met vermoedelijk gekneusde ribben naar het ziekenhuis in Venlo vervoerd. De man was met een groepje aan het rijden in het bos aan de Oosterbosweg, raakte daarbij van het pad en kwam ten val.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie