Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten politiedistrict Binnensticht, 15.00 uur

Datum nieuwsfeit: 20-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-01-2002 Persberichten district Binnensticht, 15.00 uur

Man vernielt auto en bedreigt automobilist

ZEIST Zaterdagavond kwam een 39-jarige man uit Zeist bij de politie aangifte doen van vernieling van zijn auto. De Zeistenaar claxoneerde omstreeks 21.00 uur nabij de kruising Weteringlaan/Kopelleweg om een auto die met een vaart achteruit reed in zijn richting te waarschuwen. De bestuurder was het hier niet mee eens, stopte en stapte op de Zeistenaar af en bedreigde hem. De 39-jarige man hield zijn autodeuren gesloten. Daardoor werd de onbekend gebleven man nog bozer en sloeg hij op de motorkap van de auto. De Zeistenaar reed vervolgens weg en kon zo ontkomen.

Verkeerslicht vernield

ZEIST Zondagmorgen rond 01.15 uur zijn nabij de kruising Lageweg/Driebergseweg twee mannen van 20 en 22 jaar aangehouden voor vernieling van een verkeerslicht. Politieagenten hoorden een luide klap en zagen twee mannen bij het verkeerslicht wegrennen. Beide mannen, afkomstig uit Utrecht, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor vernieling en openlijke geweldpleging. Daar hebben zij de vernieling bekend.

Man bedreigd met vuurwapen

ZEIST Zaterdagavond rond 21.30 uur is een medewerker van een horecagelegenheid aan de 2e Dorpsstraat met een vuurwapen bedreigd. De medewerker had een man de toegang tot het pand ontzegd. De man was het hier niet mee eens en kwam later terug met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Deze richtte hij op de medewerker die de deur van het pand vervolgens dicht deed en de politie belde. De politie onderzoekt het voorval.

Snelheidscontrole

GROENEKAN Zaterdag heeft de politie van 10.00 tot 12.30 uur op de Koningin Wilhelminaweg een snelheidscontrole gehouden. Zij constateerde 157 overtredingen. In totaal werd de snelheid van 973 passanten gemeten. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/u, terwijl 50 km/u is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie