Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongetje verdronken in zwembad in Gulpen

Datum nieuwsfeit: 20-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 20-01-2002 Gulpen; jongetje verdronken in zwembad (RKey; 17.30 u) Zondag, 20 januari 2002

District Kerkrade

Gulpen; kind verdronken
Vanmiddag, zondagmiddag omstreeks 13.45 uur kreeg de politie een melding dat in het zwembadcomplex Mosaqua in Gulpen een kind levenloos uit het water was gehaald. Daarbij gaat het om een 6-jarige jongetje uit Teuven (B). Het zwembadpersoneel is meteen begonnen met reanimeren waarna de inmiddels gearriveerde politie en even later ambulancepersoneel de reanimatie hebben overgenomen. Het mocht niet meer baten, het jongetje is overleden. De politie heeft het zwembadcomplex, alwaar op dat moment naar schatting ruim zeshonderd bezoekers aanwezig waren, ontruimd. De ontruiming verliep rustig en zonder problemen. Inmiddels is gebleken dat het jongetje is verdronken en het stoffelijk overschot is vrijgegeven. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak en omstandigheden van het gebeurde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie