Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bommenruiming gemeente Bodegraven

Datum nieuwsfeit: 20-01-2002
Bron: Gemeente Bodegraven
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Bodegraven

Bommenruiming

Op het tracé van de toekomstige N11 nabij het viaduct onder de N11/Oud Bodegraafse weg zijn drie niet geëxplodeerde bommen uit de Tweede Wereldoorlog gevonden. Deze bommen zouden gevaar op kunnen leveren voor de werkzaamheden aan de N11 zodat tot ruiming is besloten.

Bommenopruimingsoperatie
De Gemeente Bodegraven gaat in samenwerking met de Explosieven Opruimingsdienst deze bommen opruimen op zondag 20 januari 2001. De stuurgroep bommenruiming bestaande uit bestuur en medewerkers van de gemeente, de brandweer, de politie, de Geneeskundige Hulpverleningsdiensten, onderzoeksbureau Saricon en de Explosieven Opruimingsdienst hebben uit veiligheidsoverweging voor deze datum gekozen omdat deze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie