Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 21-01-2002

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 21-01-2002 2e Persbericht maandag 21 januari 2002

Politieberichten

Eindhoven: Man van zijn bromfiets beroofd
Zondagmorgen tussen 3.00 en 4.00 uur is op de Oirschotsedijk een 37-jarige man uit Eind-hoven van zijn bromfiets beroofd. Hij reed daar over het fietspad van de Oirschotsedijk richting Oirschot. Plotseling werd hij van achteren door een onbekend persoon aan zijn jas beetgepakt. Meteen daarop greep een ander persoon hem aan zijn arm en kwam hij met de brommer ten val. Onmiddellijk daarop trokken twee mannen hem het bos in. In het bos sloegen en schopten de mannen hem meerdere malen. Het slachtoffer verzette zich. Een van hen dreigde daarop met een mes en riep: Kalm, kalm. De andere man voelde zijn zakken na en nam 4 euro briefjes van 100 uit zijn broekzak weg. Direct daarna pakte de man die het slachtoffer bedreigde de bromfiets. Zijn maat sprong op een fiets. Hierna reden zij richting Strijp weg. Het slachtoffer klaagde over een pijnlijke rug, schouder, heup en dijbeen. Hij heeft zicht onder doktersbehandeling gesteld.

Eindhoven: Lastige man aangehouden
Maandagmiddag om 13.30 uur is op de Rechtestraat een 42-jarige man uit Eindhoven aan-gehouden. Hij had daar van een 49-jarige Eindhovenaar een ketting van zijn hals getrokken. Tevens bedreigde en viel hij het winkelend publiek lastig. Bij zijn overbrenging naar het poli-tiebureau uitte hij beledigende taal naar het winkelend publiek. Tegen verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Diefstal handtas
Maandag tussen 12.15 en 12.25 uur is op de Winston Churchilllaan van een 26-jarige fietster uit Eindhoven haar handtas gestolen. Zij had de tas in haar fietstas gedaan. Op de kruising Winston Churchilllaan F.D. Rooseveltlaan moest zij wachten voor het rode verkeerslicht. Vervolgens fietste zij naar het Winkelcentrum Woensel. Daar bemerkte ze dat de handtas uit haar fietstas gestolen was. In de handtas zat een portemonnee met daarin diverse pasjes en ruim 400 Euro.

Helmond: Aanrijding met gewonde
Maandagmorgen rond 7.50 uur raakte bij een aanrijding op de Mierloseweg een 46-jarige motorrijder uit Helmond gewond. Hij reed daar richting Eikendreef. Voor hem reed een 32-jarige automobilist uit Helmond. De motorrijder haalde de automobilist in op het moment dat de automobilist links een oprit in wilde rijden. Een aanrijding was het gevolg. De motorrijder kwam ten val. De motorrijder klaagde over een pijnlijke schouder. Hij is overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis.

Geldrop: Diefstal auto
Tussen zondagmiddag 17.00 en maandagmorgen 0.05 uur is vanaf de Jan Carstenszweg een witte personenauto, Opel Corsa, kenteken KG-21-BZ, gestolen.

Oirschot: Ramkraak autobedrijf
Maandagmorgen rond 3.40 uur is bij een autobedrijf aan de Bestseweg een ramkraak ge-pleegd. De dubbele toegangsdeur van de showroom is eruit gereden. Uit het pand verdween een vitrine met daarin navigatieapparatuur.

Bergeyk: Diefstal gereedschap
Afgelopen nacht zijn uit een bedrijfspand aan de Borkelsedijk 2 motorkettingzagen en 2 ben-zineslijptollen gestolen. Toegang tot het terrein werd verkregen na het open knippen van de omheining. Hierna verschafte men zich de toegang tot de materialenruimte. Uit de in de garage staande personenauto is een gsm gestolen.

Best: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen weekend is ingebroken in een bedrijfspand aan de Rijn. Aan de achterzijde is een deur geforceerd. Uit het pand is een CV installatie gedemonteerd en weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie