Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 21-01-2002

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 21-01-2002 Mediaberichten 21 januari (17.00 uur)

GENNEP Verkeersgewonde

GENNEP Bij een verkeersongeval op de Prinses Margrietstraat is zaterdagmiddag een 19-jarige automobilist uit Gennep gewond geraakt. Hij reed over de Picardie en sloeg linksaf de Prinses Margrietstraat in. Vervolgens reed hij over een verkeersheuvel en raakte met zijn auto in een slip. Daardoor botste hij tegen een auto die bestuurd werd door een 47-jarige vrouw uit Gennep. De man uit Gennep is met een hoofdwond en een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer. Zijn auto raakte door het ongeval total loss. De auto van de vrouw kwam door het ongeval tegen een boom tot stilstand en raakte beschadigd.

ROERMOND Verlichtingscontrole

ROERMOND Bij een verlichtingscontrole op de Andersonweg heeft de politie maandagmorgen negen fietsers bekeurd voor het fietsen zonder licht. Fietsen zonder voor én achterlicht levert een boete op van 23,00. Fietsen zonder voor of achterlicht kost 14,00.

LIMBURG-NOORD 142 bekeuringen bij snelheidscontroles

LIMBURG-NOORD De politie Limburg-Noord heeft maandag bij snelheidscontroles in Mook, Roermond, Ospel, Bergen en Afferden 142 automobilisten bekeurd.

MOOK Bij radarsnelheidscontroles op de Rijksweg heeft de politie maandagmorgen 19 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid van de 345 gecontroleerde voertuigen bedroeg 69 kilometer per uur. Dit levert een boete op van 63,00.

ROERMOND Bij radarsnelheidscontroles op de Minderbroedersingel, de Bredeweg en de Burgemeester Geulslaan heeft de politie maandag 77 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid van de 1747 gecontroleerde voertuigen bedroeg 72 kilometer per uur. Dit levert een boete op van 92,00.

OSPEL Bij radarsnelheidscontroles op de Meijelsedijk heeft de politie maandag 24 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid van de 163 gecontroleerde voertuigen bedroeg 85 kilometer per uur. Dit levert een boete op van 187,00.

BERGEN Bij radarsnelheidscontroles op de Siebengewaldseweg heeft de politie maandagmorgen 6 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid van de 61 gecontroleerde voertuigen bedroeg 74 kilometer per uur. Dit levert een boete op van 92,00.

AFFERDEN Bij radarsnelheidscontroles op de Rijksweg heeft de politie maandagmiddag 16 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 80 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid van de 177 gecontroleerde voertuigen bedroeg 104 kilometer per uur. Dit levert een boete op van 92,00.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie