Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regiopolitie Groningen 21-01-2002

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Groningen, plaats: Groningen 21-01-2002
Uitzending Opsporing Noord
Maandag 21 januari 2002

Politie vraagt informatie

In de uitzending van het opsporingsprogramma Opsporing Noord die dinsdagavond wordt uitgezonden wordt aandacht gevraagd voor zes zaken en een preventie-item.

Zo wordt er aandacht besteed aan een overval op een eetcounter aan de Prunusstraat in Groningen waarbij twee medewerkers werden neergeschoten. Verder een aanranding van een 17-jarige vrouw bij een bushalte in Ten Boer en een aanranding van een vrouw aan de Dierenriemstraat in Groningen. De kijkers wordt gevraagd om informatie over een inbraak in een bontzaak in Groningen. Er kan gereageerd worden op beelden van een greep uit een kassa bij een hotel in Groningen en er worden beelden getoond van twee ringen waarvan de herkomst niet vaststaat.

Het preventie-item gaat over Justitie in de Buurt. De JIB-coördinator van het parket Groningen geeft uitleg en partners komen aan het woord. Naast de genoemde onderwerpen wordt er een terug koppeling gegeven over de vorige uitzendingen en de resultaten die behaald zijn.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (0.13 euro p/m)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie