Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dood vrouw Heusden in opsporing verzocht

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Politiebericht Den Bosch 18-01-2002

DOOD VROUW HEUSDEN IN OPSPORING VERZOCHT

Maandagavond besteedt het programma "Opsporing Verzocht" in het eerste uitzend-blok aandacht aan de gewelddadige dood van een 28-jarige Turkse vrouw in Heusden.

De vrouw is op maandag 14 januari jl. in haar woning aan de Hertogin Johanna van Brabant-straat in Heusden rond het middaguur met een vuurwapen om het leven gebracht. Haar één-jarige dochtertje bleef ongedeerd. Een recherchebijstandsteam van ruim twintig rechercheurs onderzoekt de zaak.

Beelden:

In de uitzending zullen foto's worden getoond van het slachtoffer en van een witte VW Golf waarin de echtgenoot reed. Tevens zullen beelden te zien zijn de omgeving van de woning en de woning zelf.

Vragen:

In de uitzending komen de volgende vragen aan de orde: § De politie wil graag bekend worden gemaakt met de verblijfplaats van de echtgenoot van het slachtoffer. § De politie wil graag weten of er mensen zijn die de witte VW Golf op maandag 14 ja-nuari jl. in- of in de omgeving van Heusden hebben gezien. § De politie wil ook graag in contact komen met mensen die de Golf in de periode van medio december 2001 tot 14 januari 2002 ergens hebben gezien. § De politie vraagt mensen die maandag 14 januari in de omgeving iets verdachts hebben gezien bij de woning van het slachtoffer. § De politie wil graag in contact komen met mensen die jl. maandag met het slachtoffer hebben gezien of gesproken.

Tolken:

Omdat het slachtoffer en haar echtgenoot van Turkse afkomst zijn, zullen er in het telefoon-team van de politie a.s. maandag Turkse tolken zitting nemen. De uitzending van Opsporing Verzocht wordt in het Turks ondertiteld.

De politie heeft met behulp van de Nederlandse Moslim Omroep via radio 5 en de Tv-uitzending van deze omroep, mensen van Turkse afkomst opgeroepen naar de uitzending van Opsporing Verzocht te kijken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie