Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start renovatie Kliniek 4

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Groot Klimmendaal
Zoek soortgelijke berichten

Groot Klimmendaal


Bericht nr.: 2002/01

Start renovatie Kliniek 4

Januari 2002
Revalidatiecentrum Groot Klimmendaal start op 21 januari 2002 met de renovatie van Kliniek 4. Tevens is dit het startsein voor een sponsor- en fondsenwervingsactie voor de speciale aangepaste tuin voor de kinderen van Kliniek 4.

Op 17 december 2001 heeft het College Bouw Ziekenhuisvoorzieningen Groot Klimmendaal toestemming verleend voor de renovatie van het gebouw Kliniek 4. Aan de start van deze renovatiewerkzaamheden zal een feestelijk tintje worden gegeven. Op 21 januari zullen twee kinderen van Kliniek 4 daarom een officiële starthandeling verrichten, waarna er gelegenheid is om met elkaar het glas te heffen.

Naast de renovatie van Kliniek 4 zal er ook een speciale aangepaste tuin worden aangelegd voor de revalidanten van Kliniek 4. Een optimaal toegankelijke, veilige en barrièrevrije, rolstoeltoegankelijke ruimte buiten. En een speeltuin met een veelzijdig aanbod dat is afgestemd op de ontwikkeling van het kind en waarbij het voor de kinderen mogelijk is om creatief te zijn. Een eerste opzet zon tuin wordt eveneens op 21 januari gepresenteerd. Helaas ontbreekt het Groot Klimmendaal aan de financiële middelen om een dergelijke tuin te realiseren. Het revalidatiecentrum zal voor dit project dan ook een beroep moeten doen op het bedrijfsleven en diverse fondsen. Daarom wordt met de start van de renovatie tevens het startsein gegeven voor een sponsor- en fondsenwervingsactie om deze tuin mogelijk te maken.

Met de realisatie van Kliniek 4 wordt een eerste stap gezet in de uitvoering van het totale masterplan voor de nieuwbouw van Groot Klimmendaal.


---


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie