Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakbeurs voor human resources trekt 5.529 bezoekers

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam RAI

Personeel en Organisatie 2002
21 jan 2002

PERSONEEL EN ORGANISATIE 2002 EEN SUCCES

Vakbeurs voor human resources trekt 5.529 bezoekers

De derde editie van Personeel en Organisatie is succesvol verlopen. De vakbeurs voor human resources die plaatsvond op 16 en 17 januari trok maar liefst 5.529 bezoekers. Ruim meer dan de voorgaande editie (5.012). Daarmee maakte het grootste nationale evenement op het gebied van human resources haar naam opnieuw waar. Organisatoren Amsterdam RAI en Uitgeverij Kluwer kunnen terugzien op een zeer succesvol evenement.

Personeel en Organisatie 2002 brak verschillende records. Naast het bezoekerscijfer was de beurs ruim eenderde groter dan voorheen en boden bijna 200 exposanten (vorig jaar 150) informatie over alle facetten uit het vak. Aan de uiteenlopende producten en diensten die werden gepresenteerd was te zien hoezeer het vak de laatste jaren is geëvolueerd en verder geprofessionaliseerd. Employer branding, E-HRM, verlofwet, arbeidsvoorwaarden, recruitment, reïntegratie, verzuim-management; alle actuele onderwerpen kwamen aan bod.

Kennisuitwisseling centraal
De verschillende congressen, seminars en presentaties over actuele themas werden ook dit jaar weer druk bezocht. Onderwerpen als competentiemanagement, personal coaching, bedrijfsimago en ontslagen, financieel management en reïntegratie konden steevast rekenen op volle zalen en stevige discussies. Hieruit bleek ook de hoge betrokkenheid van personeelsmanagers met het vak.

Nu al veel belangstelling voor volgende editie
Ook in 2003 vindt Personeel en Organisatie plaats. De jaarlijkse vakbeurs zal in 2003 van 14 tot en met 16 januari plaatsvinden. Eén dag meer om nog meer mensen de gelegenheid te bieden de beurs te bezoeken. Personeel en Organisatie 2003 vindt tegelijkertijd plaats met Arbo 2003, de vakbeurs voor veiligheid, gezondheid en ergonomie op het werk. Personeel en Organisatie wordt georganiseerd door Amsterdam RAI en Kluwer. De beurs biedt een complete, eigentijdse afspiegeling van de HR markt.
Trefwoorden als Human Resource Development, Personeels Management Systemen en Preventie en Reïntegratie op het werk staan centraal. Met een uitgebreid theater-programma óp de beursvloer biedt de beurs gelegenheid voor verdieping in het vak. Het seminarprogramma geeft jaarlijks een gewogen afspiegeling van de huidige marktomstandigheden en problematieken.

Voor meer informatie over Personeel en Organisatie kunt u contact opnemen met Kiki Hinz, Product Manager van Amsterdam RAI, telefoon: 020 - 549 12 12, e-mail: (k.hinz@rai.nl).

Amsterdam, 18 januari 2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie