Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GE Access en Dataram breiden samenwerking uit naar Europa

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

Uitbreiding samenwerking GE Access en Dataram geeft impuls aan Europese geheugenmarkt ~ strategische alliantie versterkt Europese marktpositie ~

Amstelveen, 21 januari 2002 -- GE Access, een toonaangevende 'value added' distributeur van complexe computeroplossingen, -producten en -diensten, heeft de rechten gekregen om Dataram s producten voor de server- en werkstationmarkten door heel Europa te distribueren.

Dataram is de toonaangevende fabrikant en leverancier van geheugenproducten voor de PC- en servermarkt. Met deze samenwerking, een uitbreiding van de bestaande distributieovereenkomst in de Verenigde Staten, wil Dataram haar aanwezigheid in de Europese geheugenmarkt voor servers en werkstations aanzienlijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie