Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Venlo

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 21-01-2002
Mediaberichten 21 januari (11.30 uur)

Heythuysen vernielers opgespoord

HEYTHUYSEN De politie heeft drie jongemannen van 17 en 18 jaar uit Heythuysen en Baexem opgespoord, die zij verantwoordelijk acht voor het vernielen van verschillende autos. In de nacht van vrijdag op zaterdag merkten verschillende bewoners van de Dorpstraat dat hun autos vernield worden. Enkele zagen de daders lopen maar zagen geen kans ze te achterhalen. Aan de hand van de signalementen leidde het politie-onderzoek naar de drie jongemannen. Zij zijn inmiddels gehoord en hebben bekend verschillende auto te hebben vernield, door daar tegen de spiegels te schoppen. De politie houdt er rekening mee dat er meer autos zijn vernield dan de vier waarvan inmiddels aangifte is gedaan. Benadeelden worden dan ook verzocht contact op te nemen met de politie in Heythuysen.

Blerick doorrijding na aanrijding

BLERICK Na een aanrijding waarbij zondagmiddag de veroorzaker doorreed, is een 24-jarige vrouw uit Venlo, met nekletsel opgenomen in het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde op de Eindhovenseweg ter hoogte van de N273. Een onbekend gebleven auto gaf richting aan en om rechts af te slaan en de N273 op te rijden, waarna de auto waar de gewonde vrouw in zat, naast die afslaande auto kwam te rijden. Maar in plaats van rechtsaf te slaan, reed de onbekende auto rechtdoor, reed daarbij tot tweemaal toe over een verkeersheuvel en reed weer naar links. Daarbij dwong hij de auto links naast hem, nog verder naar links. De 33-jarige bestuurder daarvan uit Venlo, kon geen kant meer op en botste pardoes tegen een lantaarnpaal. De auto van de verdachte stopte een stuk verderop, maar toen de 33-jarige man uit Venlo naar die auto toe liep, reed die snel weg.

Venlo 465 bekeuringen bij Straatmaat

VENLO Afgelopen week zijn er in het kader van het project Straatmaat in het politiedistrict Venlo 465 bekeuringen uitgeschreven. Het merendeel daarvan (225) voor fout parkeren waarvan 111 bekeuringen zijn uitgeschreven door parkeercontroleurs. Verder waren er 78 boetes voor (brom)fietsers zonder verlichting, 24 bekeuringen voor het rijden door rood licht en 20 voor het rijden in strijd met een gesloten verklaring. De rest van de bekeuringen was voor allerlei andere overtredingen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie