Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Loglijst, Gronings weblog initiatief

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Bron: nederhoed.com
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron
Ingezonden persbericht

Loglijst, Gronings weblog initiatief

GRONINGEN, 20020121 -- Het bijhouden van weblogs, een soort internet-dagboeken, is een heel karwei. Om erachter te komen of er wat nieuws geschreven is, moet je meerdere keren per dag je favoriete weblogs bezoeken. Als het aan de Groningse Kunstmatige Inteligentie student 'Jeewee' ligt, hoeft dat niet meer.

Hij bedacht een manier om bij te houden wanneer weblogs voor het laatst vernieuwd waren. In plaats van meerdere keren per dag al je favoriete weblogs te bezoeken, kun je nu via één pagina zien welke van je favoriete logs voor het laatst vernieuwd zijn.
Het initiatief van de student is een succes. Inmiddels wordt de pagina 1000 keer per dag bezocht door gebruikers uit heel Nederland. Je kunt je eigen favorietenlijst samenstellen uit de 350 weblogs die al in de database zitten of je eigen weblog toevoegen.
Kijk voor meer informatie op: http://www.nederhoed.com/~jeewee

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie