Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

D66'er Thom de Graaf over uitspraak kroonprins

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: D66
Zoek soortgelijke berichten
D66

Partijblad Democraat
Idee
Brussel Vandaag

21 januari 2002

Thom de Graaf over uitspraak kroonprins

Thom de Graaf

Reacties: (Th.dGraaf@tk.parlement.nl)

D66-fractievoorzitter Thom de Graaf vindt het onverstandig dat prins Willem-Alexander in het televisie-interview uitspraken heeft gedaan over de waarde van het onderzoek naar het verleden van diens toekomstige schoonvader. Hij gaf deze toelichting desgevraagd in het TV programma 'Knevel op zaterdag'.

De kroonprins bestempelde het onderzoek dat Prof. Baud in opdracht van de regering heeft verricht als "een mening", waar andere meningen tegenover staan. Desgevraagd zei Thom de Graaf in het TV-programma "Knevel op zaterdag" dat het beter was geweest als de prins zich had gehouden aan wat bij de verloving door hem en Maxima is gezegd. "Dat heeft voor veel draagvlak gezorgd in de samenleving, het lijkt mij niet zo verstandig om daar weer op terug te komen, dan rijt je de discussie weer open". De Graaf heeft daar geen behoefte aan en evenmin aan een nieuw debat in de Tweede Kamer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie