Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 21-01-2002 Politieberichten district Kerkrade (H.P. 16.20 uur) Mandag 21 januari 2002

Vaals, woninginbraak:
In het voorbije weekeinde heeft een inbraak plaatsgevonden in een woning aan de Clarissenstraat te Vaals. De toegang tot de woning werd verkregen na het forceren van een raam. De woning werd gedeeltelijk doorzocht waarbij een geldbedrag van DM 185 werd ontvreemd. De bewoner heeft van de diefstal aangifte gedaan.

Kerkrade, vernielingen aan speeltuin:
In het voorbije weekeinde zijn in speeltuin Berenbos aan de Berenbosweg te Kerkrade diverse vernielingen aangericht. Onbekende hebben daar diverse kunststoffen terrasstoelen en tafels stuk geslagen. Ook het hekwerk moest het ontgelden en werden pannen van het dak stuk gegooid. Met een ijzeren staaf werden gaten in het dak gestoken. Daarnaast werden ook diverse speeltoestellen vernield.

Landgraaf, gestolen auto in brand gestoken:
Zondagmorgen 21 januari 2002 omstreeks 11.00 uur heeft de politie op Prins Hendrikstraat te Landgraaf een personenauto aangetroffen die gestolen bleek te zijn. De diefstal vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag vanaf de Willem Alexanderstraat te Landgraaf Zowel het portierslot als het contactslot van de aangetroffen auto bleken geheel verwijderd te zijn. Mogelijk na gebruik van het voertuig gemaakt te hebben werd een poging gedaan om de auto in brand te steken. In de auto werd een stapeltje papieren dat vrijwel geheel verbrand was aangetroffen. Ook werd een poging gedaan een van de zittingen in brand te steken. Het interieur van de auto liep behoorlijk wat brand- en roetschade op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie