Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeerswerkzaamheden in gemeente Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Verkeerswerkzaamheden Europaweg, Zwaardslootseweg en Luxemburglaan

De gemeente gaat in de nacht van 21 op 22 januari aanstaande de verkeersregelautomaat op de kruising Europaweg Zwaardslootseweg Luxemburglaan vervangen.
Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zullen vanaf ongeveer 21.00 uur de verkeerslichten op dit drukke punt worden uitgeschakeld. Vóór de ochtendspits moet de installatie weer in bedrijf zijn. Om de veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen worden de rijbanen tijdens de werkzaamheden versmald, zodat inhalen wordt voorkomen en de rijsnelheid laag wordt gehouden.
Automobilisten dienen rekening te houden met filevorming en oponthoud. Bij slechte weersomstandigheden worden de werkzaamheden uitgesteld.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie