Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondertekening Convenant Veilig Uitgaan binnenstad Utrecht

Datum nieuwsfeit: 21-01-2002
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Ondertekening Convenant Veilig Uitgaan binnenstad Utrecht

Het Convenant Veilig Uitgaan voor de binnenstad wordt op 21 januari ondertekend. Vier betrokken partijen hebben gezamenlijk het Convenant Veilig Uitgaan opgesteld: de georganiseerde horeca in Koninklijk Horeca Nederland (afdeling Utrecht), de Politieregio Utrecht (district Paardenveld), het Openbaar Ministerie (arrondissement Utrecht) en de gemeente Utrecht. Vertegenwoordigers van deze partijen ondertekenen het convenant. Namens de gemeente zal burgemeester Brouwer dit doen. De ondertekening vindt plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Utrechtse afdeling van Koninklijk Horeca Nederland.

Uitgaan in de Utrechtse binnenstad wordt steeds populairder. Het uitgaanspubliek brengt veel levendigheid in de stad, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie