Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond onderhoud Zeelandweg-Oost te Steenbergen

Datum nieuwsfeit: 22-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Informatieavond groot onderhoud Zeelandweg-Oost te Steenbergen De provincie Noord-Brabant is voornemens dit voorjaar om groot onderhoud te plegen aan de Zeelandweg-Oost in de gemeente Steenbergen. Het betreft het gedeelte tussen de rotonde met de Rondweg Oost (N 259) tot de brug naar Sint Philipsland. Ten behoeve van het werk zullen gedeelten van de weg geheel of gedeeltelijk afgesloten worden voor doorgaand verkeer.

Het groot onderhoud behelst met name het vernieuwen van het wegdek. Daarnaast worden enkele aanpassingen aan de weg doorgevoerd ter vergroting van de verkeersveiligheid. Dit betreft met name het maken van een middeneiland ter plaatse van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie