Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentebestuur van Maassluis op wijkwandeling

Datum nieuwsfeit: 22-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

14-1-2002

Gemeentebestuur op wijkwandeling

Op dinsdag 22 januari brengt het gemeentebestuur van Maassluis een bezoek aan de Prinsekade, Groen van Prinstererkade, het Humanitas wooncomplex voor bejaarden en dienstencentrum De Vliet. De wandeling gaat van start om 14.30 uur op het parkeerterrein hoek P.C. Hooftlaan-Prinsekade en wordt afgesloten met een inloopbijeenkomst voor de bewoners van de wijk in de ontmoetingsruimte van dienstencentrum De Vliet.
De wijkwandeling in dienstencentrum De Vliet zal een wat ander karakter hebben dan de normale wijkwandelingen. De bewoners van De Vliet kunnen de college- en raadsleden ontmoeten in een inloopbijeenkomst in de ontmoetingsruimte van De Vliet. De inloopbijeenkomst voor de bewoners van De Vliet zal worden gehouden tussen 15.30 en 17.00 uur.
Bij deze inloopbijeenkomst zijn ook de bewoners van de wijk, die tijdens de wijkwandeling niet aanwezig kunnen zijn van harte welkom.

Alle vragen en opmerkingen die tijdens de wandeling en de inloopbijeenkomst aan de orde komen worden genoteerd en gebundeld. Na afloop van de wandeling worden de vragen verspreid onder de betrokken afdelingen en diensten van de gemeente Maassluis. Middels een bewonersbrief worden de wijkbewoners geïnformeerd over het resultaat van de wijkwandeling.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie