Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 22-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-01-2002 Persberichten district Heuvelrug, 10.30 uur

Rijden onder invloed

RHENEN- Op maandagavond werd een 44-jarige automobilist uit Hilversum aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat.

Surveillerende politieagenten zagen de man rijden over de Cuneraweg en controleerden hem. Onderzoek wees uit dat de man alcohol had gedronken. Op het bureau blies hij 1.40 promille. Omdat de man al vaker onder invloed van alcohol had gereden werd het rijbewijs van de man ingenomen en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op dinsdagochtend werd omstreeks 01.30 uur een 40-jarige automobilist uit Wijk bij Duurstede aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Onderzoek wees uit dat de man alcohol had gedronken en hij blies op het bureau 1.55 promille. De man kon zijn rijbewijs inleveren en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie