Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 22-01-2002

Datum nieuwsfeit: 22-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Flevoland, plaats: Biddinghuizen 22-01-2002 Getuigenoproep mishandeling
Stafdienst Communicatie, B. Timmer, 06-51401952

BIDDINHUIZEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 01.30 en 02.00 uur is een 29-jarige man uit Biddinghuizen zwaar mishandeld door een tot nu toe nog onbekende man. Het slachtoffer was die avond uitgeweest in het Koetshuis en sprak op weg naar buiten een meisje aan die hij kende, waarna hij doorliep. Eenmaal buiten kreeg hij van iemand die zei `de vriend van het meisje` te zijn, een trap in zijn rug, waarop hij op de grond viel en nog meer trappen kreeg. De dader is een man van ongeveer 1.85 meter lang, stevig postuur en donker blond kort haar met een slag.
Even later zag het slachtoffer kans in zijn auto te stappen en ging naar het huis van een aantal vrienden. Korte tijd later kwam daar een steen door de ruit en werd de auto van het slachtoffer vernield door een andere jongen, die met de dader had staan praten.

Getuigen van beide voorvallen wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Dronten, telefoonnummer 0321-31 2737.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie