Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AstraZeneca Pharmaceuticals selecteert Ariba

Datum nieuwsfeit: 22-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten


AstraZeneca Pharmaceuticals selecteert Ariba Enterprise Sourcing

Hoofddorp, 22 januari 2002- AstraZeneca, één van s werelds grootste farmaceutische bedrijven, heeft Ariba gekozen voor het stroomlijnen van haar inkoopprocessen. AstraZeneca gaat in de US gebruikmaken van Ariba Enterprise Sourcing om het on line sourcing-proces te standaardiseren en te verbeteren. Met Ariba Enterprise Sourcing kunnen de inkopers van AstraZeneca het gehele sourcing-proces automatiseren, inclusief het lokaliseren van leveranciers, het genereren van offerteaanvragen en het onderhandelen over contractvoorwaarden.

Met Ariba Enterprise Sourcing hebben we volledig inzicht in ons sourcing-proces , zegt Dave Mordia, Vice-President of Purchasing Services van AstraZeneca. De oplossing ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie