Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

100 jaar Koninklijke Vereniging MKB-Nederland

Datum nieuwsfeit: 22-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

22-01-2002
100 jaar Koninklijke Vereniging MKB-Nederland Dit jaar bestaat de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland 100 jaar. In MKB-Nederland is in 2002 honderd jaar ondernemerschap en belangenbehartiging gebundeld. Een jubileumjaar dus. En alhoewel ondernemen vooruitzien is, toch een moment om even bij stil te staan. Dit gebeurt ondermeer tijdens het International Small Business Congress in oktober in de RAI in Amsterdam en tijdens een feestelijke bijeenkomst in september in het Concertgebouw in Amsterdam. MKB-Nederland-voorzitter Hans de Boer heeft tijdens een persconferentie het startschot gegeven voor een aantal bijeenkomsten die in het teken staan van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie