Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe jury voor Schriefwedstried 2002 Appingedam

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

16-1-2002 Nieuwe jury voor Schriefwedstried 2002

APPINGEDAM - De Schriefwedstriedkemizzie van Appingedam heeft een nieuwe jury bereid gevonden verhalen, liedjes en gedichten dit jaar te beoordelen. Inmiddels is de zesde Schri-efwedstried van start gegaan. Naast Anita Larkens zijn er drie enthousiaste Damsters bereid gevonden in de jury plaats te nemen van de Schriefwed-stried 2002 voor de gemeente Appingedam. Het zijn Leida Thijs-sing-Verhagen, Herman Bonthuis en Jurrie Rozema.
Inzenden van verhalen, liedjes en gedichten kan plaatsvin-den tot en met 23 februari naar Geertruida Schuringa, Farmsu-merweg 111, 9902 BP Appingedam, tel. 0596-628567. De prijsuit-reiking is op zaterdag 30 maart aanstaande. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie