Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stork krijgt opdracht voor productie ANWB-wegwijzers

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stork Groep NV
Zoek soortgelijke berichten


Stork Groep NV

23-01-2002

Stork krijgt opdracht voor productie ANWB-wegwijzers

Stork heeft van de ANWB een opdracht gekregen voor de productie van de karakteristieke blauw/witte portaalpanelen ten behoeve van de bewegwijzeringsystemen boven de Nederlandse snelwegen.

De opdracht is verkregen via een tenderinschrijving in het kader van een Europese aanbesteding. Naast de tenderinschrijving werd een contract voor de productie van lichtwegwijzers (inwendig verlichte pijlen) met een jaar verlengd. De gezamenlijke omzetwaarde bedraagt ca. EUR 10 miljoen, gespreid over een periode van 5 jaar, te beginnen in 2002.

De opdracht is verstrekt aan Stork Industrial Components in Eindhoven dat onder meer is gespecialiseerd in ontwerp en productie van mechanische/elektrische modules. Stork is ook voorheen door de ANWB ingeschakeld voor vergelijkbare projecten. De nu bestelde panelen zijn deels bestemd voor nieuwe snelwegen en deels voor de vervanging van bestaande bewegwijzering.

Informatie voor de pers:
Stork N.V.
Dick Kors
Tel. 035 - 695 75 55
06 - 51 984 054

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie