Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rapport visitatiecommissie 'Met zorg gewogen'

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

HBO-Raad

Persberichten

23-01-2002

Met zorg gewogen

De 25 gevisiteerde opleidingen voorzien in een behoefte aan middenkaderfunctionarissen, verpleegkundigen in de maatschappelijke gezondheidszorg en leraren verpleegkunde. Ze bieden aan beroepsbeoefenaren die reeds werkzaam zijn in de zorg over het algemeen goede mogelijkheden om hun kennis en vaardigheden te verdiepen en te verbreden en hun carrièreperspectief te verbeteren. Regionale organisaties nemen de afgestudeerden graag in dienst en sturen hun medewerkers naar deze opleidingen voor verdere professionalisering. Desondanks geeft de visitatiecommissie de opleidingen het advies om beter te waarborgen dat alle afgestudeerden daadwerkelijk beschikken over het vereiste ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie