Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duurzaamheidsdebat Wijk & Milieu in Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Duurzaamheidsdebat Wijk & Milieu

theater_romein Op woensdagavond 23 januari organiseert de gemeente Leeuwarden in Theater Romein het duurzaamheidsdebat Wijk & Milieu. Alle inwoners van Leeuwarden zijn van harte uitgenodigd om met bestuurders, ambtenaren en elkaar te debatteren over duurzame projecten in hun eigen wijk. Een deskundige jury beloont aan het eind van de avond het beste initiatief met een stimuleringspremie van
1.150.


Milieuwethouder drs. Hetty Hafkamp leidt de avond in. Aansluitend geeft mevrouw Wierenga van de Stichting Zuinigheid met stijl (ook wel bekend als de Vrekkenclub) haar visie op een duurzame levensstijl. Hierna voorzien drie ervaringsdeskundigen de debaters van inspiratie door een toelichting te geven op wijkgerichte milieuprojecten waarbij zij betrokken zijn. Na de pauze worden de deelnemers van het debat gevraagd te brainstormen over duurzame projecten in hun eigen wijk.

Niet alleen het beste projectidee wordt beloond. Na afloop van het debat gebruikt de gemeente Leeuwarden de initiatieven onder andere als input voor een ideeënboek en voor drie Wijk & Milieu-projecten.

Iedereen met goede ideeën voor wijkgerichte projecten is vanaf 19.15 uur van harte welkom in Theater Romein, Bagijnestraat 59 te Leeuwarden. Rond 22.15 uur wordt het debat afgesloten met een drankje.

Als u zich wilt opgeven voor het debat, een programmaboekje wilt aanvragen of een projectidee wilt aanmelden, neem dan contact op met:

Mw. Cécile Wagstaff-Schouten
Gemeente Leeuwarden
Sector Milieu, team Milieuontwikkeling Postbus 21000
8900 JA LEEUWARDEN
Telefoonnummer: (058) 233 81 84
e-mail: (cschouten@leeuwarden.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie