Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wettenbundel verzekeringen 2001-2002 verkrijgbaar

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van verzekeraars

Wettenbundel verzekeringen 2001-2002

Sinds eind december is de Wettenbundel Verzekeringen 2001-2002 verkrijgbaar bij NIBE-SVV, waarin voor het verzekeringsbedrijf belangrijke wetgeving is opgenomen. De bundel is bovendien geschikt voor Assurantie B-examenkandidaten die bij de komende examens de wettenbundel mogen gebruiken.

In de wettenbundel zijn in de meeste gevallen geen complete wetten en wetboeken opgenomen, maar alleen die hoofdstukken en/of artikelen die het meest relevant zijn voor het verzekeringsbedrijf. Doel daarvan is om de omvang te beperken, zodat de bundel voor de gebruiker praktisch hanteerbaar is.
De wettenbundel bevat aanzienlijk meer wetsartikelen dan nodig zijn voor alleen het B-examen. Daarom is de bundel ook geschikt voor degenen die in de praktijk werken en die een overzicht willen hebben van de meest relevante wetgeving, zonder verschillende en kostbare naslagwerken aan te schaffen.
De Stichting Examens Assurantiebedrijf (SEA) heeft onlangs besloten dat de wettenbundel mag worden gebruikt bij het Assurantie B-examen. NIBE-SVV gaat ervan uit dat dit besluit op termijn ook gevolgen kan hebben voor andere examens.

De Wettenbundel Verzekeringen 2001-2002 telt 320 paginas en kost 20 (excl. verzendkosten). De wettenbundel is te bestellen via de website van NIBE-SVV www.nibesvv.nl, bij Boom distributiecentrum (telefoon 0522-237555, fax 0522-253864) of via de boekhandel.

Bondig, januari 2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie