Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Investeringssubsidie Emmen voor drie kinderdagverblijven

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Emmen


Persbericht:Investeringssubsidie kinderdagverblijven, 23-01-2002

Investeringssubsidie voor drie kinderdagverblijven

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten op basis van de resultaten van een openbare aanbestedingsprocedure een investeringssubsidie toe te wijzen aan een drietal kinderopvangcentra. Het gaat om kinderdagverblijf Kiekeboe i.o., kinderdagverblijf Koekepeertje en kinderhotel The Nanny. Vrijdag 1 februari om 10.00 uur vindt er in het gemeentehuis een bijeenkomst plaats waar de contracten worden ondertekend door vertegenwoordigers van de kindercentra en verantwoordelijk wethouder Eerenstein.

Per opvangplaats is een éénmalige investeringssubsidie van 4.220,16 beschikbaar. In totaliteit gaat het om 88 opvangplaatsen. Oorspronkelijk waren vier initiatiefnemers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie