Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bekendmaking gemeente Alphen a/d Rijn

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen aan den Rijn


Bekendmaking

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn heeft in haar vergadering van 14 januari 2002 de navolgende beleidsregels vastgesteld:

1. Beleidsregels in verband met de invoering van de euro;
2. Beleidsregel inzake bezwaarschriften die niet voldoen aan de eisen die de Algemene wet bestuursrecht aan een bezwaarschrift stelt.

Datum van inwerkingtreden en datum van ingang
De besluiten treden in werking met ingang van de eerste dag na deze bekendmaking, echter met een terugwerkende kracht van ingaande 1 januari 2002. De datum van ingang is 1 januari 2002.

Ter inzage
Een afschrift van de genoemde besluiten ligt gedurende vier weken na deze bekendmaking in het Informatiecentrum van het Stadskantoor, Castellumstraat 6 te Alphen aan den Rijn, voor een ieder kosteloos ter inzage.

Exemplaren van de besluiten zijn tegen betaling verkrijgbaar bij het Informatiecentrum. Op werkdagen geopend van 08.30 17.00 uur en op vrijdagavond van 18.30 20.00 uur.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 21 januari 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie