Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kennisgeving vergunning Wet Milieubeheer Alphen a/d Rijn

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alphen aan den Rijn


Kennisgeving vergunning inzake Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer hebben verleend voor het oprichten van een distributiecentrum op het perceel Eikenlaan 265 te Alphen aan den Rijn. Deze bekendmaking volgt uit de bepalingen uit de Algemene wet bestuursrecht.

De vergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 23 januari tot 8 maart 2002 ter inzage:


- bij het Gemeentelijk Informatiecentrum, Castellumstraat 6, Alphen aan den Rijn, elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Desgewenst kan een toelichting op de stukken worden verkregen;
- in de leeszaal van de Openbare Bibliotheek, Thorbeckestraat 1a, Alphen aan den Rijn, op zaterdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en de overige openingstijden van de bibliotheek.

Tot 8 maart 2002 kan door belanghebbenden beroep tegen de vergunning worden ingesteld. Belanghebbenden kunnen alleen beroep instellen als zij bedenkingen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking. Dit geldt niet als de belanghebbenden redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen bedenkingen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Een beroepsschrift moet, binnen de gestelde termijn, worden gericht aan de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage.

De vergunning wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij vóór deze datum beroep is ingesteld waarbij een verzoek wordt gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 21 januari 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie