Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EPA - Energieprestatieadvies gemeente Smallingerland

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Smallingerland
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Smallingerland

EPA - Energieprestatieadvies (23-1-02)

Comfortabeler wonen en energie besparen met het Energieprestatieadvies (EPA)

Een advies over wooncomfort en efficiënt energiegebruik. Die twee gaan namelijk prima samen. Energie besparen én het binnenklimaat in uw huis verbeteren. Dat is goed voor uw portemonnee en beter voor het milieu.

Wat is EPA?
EPA staat voor Energie Prestatie Advies. Dit is een advies over het verbeteren van uw wooncomfort en efficiënter energiegebruik. De EPA-adviseur komt bij u langs en kijkt naar de isolatie, verwarming, ventilatie en verlichting in uw woning. U krijgt een advies op maat over hoe u uw huis nog comfortabeler kunt maken. Van de overheid krijgt u een tegemoetkoming 159 voor het EPA-advies mits u één of meer aanbevolen maatregelen uitvoert. Daarnaast krijgt u ook nog eens 25% extra premie op de kosten van de uitgevoerde maatregelen. Die komt boven op de bestaande energiepremie.

EPA iets voor u?
Doe de EPA-test en kijk of u in aanmerking komt voor de subsidie van 159,-. Ook informatie over EPA-adviseurs vindt u op www.epadesk.nl

Waarom aandacht voor EPA?
Om te stimuleren dat er minder broeikasgassen in de lucht komen. Zo draagt u een steentje bij aan een gezond klimaat. Meer over energie en klimaat op VROM online (www.vrom.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie