Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Friesland 23-01-2002

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Friesland, plaats: Friesland 23-01-2002
Politieberichten van 23/1 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Fryske diken: aankondiging controles
Dinsdag 29 januari wordt door de radarwaarnemers van het bureau verkeershandhaving Fryske diken gecontroleerd op de N381, Donkerbroek Oosterwolde. Een dag later wordt op snelheid gecontroleerd op de N910, Dokkum Westergeest. Vrijdag 1 februari staat de radarwagen opgesteld op de N358, Surhuisterveen Folgeralaan. Ook op de andere items van het project gordel, helm, rood licht en alcohol wordt in die week in de provincie Fryslân intensief gecontroleerd.

Franeker: inbraak winkel
Afgelopen nacht werd ingebroken in een winkel aan de Zilverstraat. Het rolluik werd vernield. In de winkel werd een vitrine vernield. Uit de vitrine werden een aantal filmcamera`s weggenomen. De waarde van de ontvreemde filmcamera`s is niet bekend. De eigenaar zal in de loop van vandaag aangifte komen doen.

Surhuisterveen: inbraak supermarkt
Van zondag op maandag werd voor de 6e keer binnen een jaar ingebroken in een supermarkt aan de Kolk. Met een tegel werd de ruit naast de toegangsdeur vernield. Uit de winkel werden sigaretten en scheermesjes weggenomen. De waarde van de buit is niet bekend. Door een medewerker van de winkel, een 31-jarige inwoner van Sneek, werd aangifte gedaan.

Drachten: ruiten kerk vernield
Van zondag op maandag werden bij de gereformeerde kerk aan de Leijdijk twee ruiten vernield. De ruiten werden ingegooid met een steen. De steen raakte ook een wastafel, die hierdoor ook beschadigd werd. Een lid van de commissie van beheer van de kerk, een 50-jarige inwoonster van Drachten, heeft aangifte gedaan.

Bureau Communicatie: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie