Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP en Capco leveren pakket voor financiële wereld

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Bron: Hewlett-Packard
Zoek soortgelijke berichten

Hewlett-Packard


HP en Capco leveren compleet pakket voor de financiële wereld

Amstelveen, 23 januari 2002 Hewlett-Packard en Capco hebben een overeenkomst gesloten waarin zij vastleggen dat ze samen grootschalige, end-to-end maatwerkoplossingen gaan ontwikkelen, op de markt brengen, verkopen en leveren aan financiële dienstverleners wereldwijd. Onderdeel van de overeenkomst is dat HP een bedrag van $30 miljoen investeert in Capco. Daarnaast zijn er plannen om samen nieuwe initiatieven binnen de financiële sector te ontwikkelen.

Met deze wereldwijde samenwerking leveren HP en Capco oplossingen waarmee organisaties belangrijke marktissues kunnen hanteren, zoals consolidatie, handel met het buitenland, wijzigingen in privacywetgeving, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie