Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 23-01-2002

Datum nieuwsfeit: 23-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 23-01-2002 Mediaberichten 23 januari (15.45 uur)

ECHT Bumperklever

ECHT De politie heeft dinsdagmiddag op de A-2 een 35-jarige automobilist uit Westerhoven betrapt op bumperkleven. Hij hield bij een snelheid van 120 km/uur slechts een afstand van 9 meter tussen zijn voertuig en het voertuig dat voor hem reed. Hij werd staande gehouden en kreeg een bekeuring van 289 uitgereikt.

MOOK Verkeerscontroles

MOOK Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg in Mook heeft de politie dinsdag twee automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Bij deze controle heeft de politie ook een tiental bestuurders gecontroleerd op het rijden onder invloed maar hierbij zijn geen overtredingen geconstateerd. Bij een snelheidscontrole op de Rijksweg in Plasmolen heeft de politie dinsdag vier automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 106 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

LIMBURG-NOORD Snelheidscontroles

LIMBURG-NOORD De politie heeft bij snelheidscontroles in Roermond, Wellerlooi en Heijen 250 bekeuringen uitgedeeld.

ROERMOND Op de Andersonweg heeft de politie dinsdagavond 174 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 2000 gecontroleerde voertuigen bedroeg 79 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Op de Bredeweg heeft de politie dinsdag 30 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 489 gecontroleerde voertuigen bedroeg 67 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Op de Minder Broedersingel heeft de politie woensdagmorgen 10 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 660 gecontroleerde voertuigen bedroeg 70 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

WELLERLOOI Op de Rijksweg Zuid heeft de politie woensdagmorgen 24 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 173 gecontroleerde voertuigen bedroeg 112 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

HEIJEN Op de Hoofdstraat heeft de politie woensdagmorgen 12 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 142 gecontroleerde voertuigen bedroeg 83 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

VENLO Verlichtingscontroles

VENLO De politie heeft dinsdagavond bij verlichtingscontroles op de Tegelseweg in Venlo, de Kerkhoflaan in Tegelen en de Venloseweg in Tegelen 12 fietsers bekeurd voor het fietsen zonder licht.

REUVER Verkeersgewonde

REUVER Bij een verkeersongeval op de Julianstraat is dinsdagmiddag een 53-jarige fietsster uit Reuver gewond geraakt. De vrouw kwam uit de Emmastraat en kreeg daarbij geen voorrang van een 48-jarige automobiliste uit Beesel. De automobiliste raakte de fietsster en zij kwam daardoor ten val. De vrouw heeft bij het ongeval een dubbele beenbreuk opgelopen en ze is opgenomen in het ziekenhuis in Venlo.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie