Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw welkomstpakket gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Nieuw welkomstpakket gemeente Leiden

Donderdag 24 januari, 16.00 uur, reikt wethouder Melanie Schultz (Communicatie) het eerste welkomstpakket voor nieuwe inwoners van Leiden uit aan mevrouw A. Jansens, die op 19 januari a.s. van Leiderdorp naar Leiden verhuist. De uitreiking vindt plaats bij de informatiebalie in de centrale hal van het Stadhuis.

Het welkomstpakket bestaat onder andere uit de Wegwijzer van Leiden, een vrijkaartje voor museum De Lakenhal en een stadsplattegrond. Leiden Promotie/VVV biedt nieuwe inwoners een stadswandeling en een aantal kortingsbonnen aan. Daarnaast vindt de nieuwe inwoner allerlei gemeentelijke informatie in het welkomstpakket. De gemeente Leiden heeft ervoor gekozen een basispakket samen te stellen. De receptioniste van de informatiebalie geeft naar de behoefte van de nieuwe inwoner aanvullende informatie. Hierdoor ontstaat een pakket op maat.

Nieuwe inwoners van Leiden krijgen na inschrijving aan de balie van de afdeling Burgerzaken een welkomstkaart mee. Op vertoon van deze kaart kan het welkomstpakket bij de informatiebalie Stadhuis en het Stadsbouwhuis afgehaald worden. Nieuwe inwoners die zich schriftelijk aanmelden, krijgen de welkomstkaart thuisgestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie