Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 24-01-2002

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 24-01-2002 Persberichten; Sittard, Beek, Hulsberg (RKey; 16.50 u) Donderdag, 24 januari 2002

Sittard; homejacking
Vanmorgen, donderdagmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Van Rongihof in Sittard. Inbrekers zijn afgelopen nacht via de achterzijde de woning binnengedrongen en hebben papieren en enkele bankpasjes gestolen. Daarnaast hebben de inbrekers met de in de woning gevonden autosleutels ook de auto gestolen die in de garage stond. Daarbij gaat het om een blauwe Nissan Primera (kentekennummer 49-DZ-TH). Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een onderzoek in.

Beek; zien en gezien worden
De politie heeft vanmorgenvroeg, van 07.00 tot ongeveer 08.00 op de Prins Mauritslaan in Beek een fietsverlichtingscontrole gehouden, met name gericht ook op de schoolgaande jeugd. Totaal 23 fietsers werden bekeurd wegens het niet voeren / ondeugdelijk voeren van de fietsverlichting. Daarnaast werd een automobilist bekeurd wegens het niet dragen van de autogordel.

Hulsberg; nodeloze agressie
Een 18-jarige jongeman uit Hulsberg heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Het slachtoffer liep afgelopen woensdagavond omstreeks 21.30 uur, op de Diepestraat in Arensgenhout, toen plotseling twee bromfietsbestuurders even verderop stopten waarvan een van deze bromfietsbestuurders naar hem toegelopen kwam. Zonder enige aanleiding sloeg die het slachtoffer een paar maal in zijn gezicht. Daarbij liep het slachtoffer enkele schaafwonden op in zijn gezicht. De agressieve bromfietsbestuurder (met grijze bromfietshelm), ongeveer
1,70 mtr, normaal postuur, lang donker haar tot op de schouders, gekleed in een zwarte jas met zowel aan de voor- als aan de achterzijde het opschrift Nickelson in geel/goudkleur, reed op een bromfietsscooter blauw en beige van kleur. Beide bromfietsbestuurders zijn vervolgens ieder op hun eigen scooter weggereden in de richting Hulsberg. De politie is op zoek naar getuigen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie