Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 24-01-2002

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten


Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 24-01-2002 3e Persbericht 24 januari 2002

Eindhoven: Telefoon uit handen gerukt
Donderdagmiddag rond 14.55 uur is de gsm gestolen van een 39-jarige vrouw uit Eindhoven. Ze liep met haar kinderwagen in de Tinelstraat. Ze was aan het telefoneren. Een jongen op een scooter rukte onder het voorbijgaan de gsm uit haar handen en maakte ging er met de buit vandoor.

Budel: Jeugdige tasjesrovers gepakt
Donderdag in de loop van de middag zijn door de politie van Cranendonck twee jongens van 14 jaar oud uit Budel aangehouden. De twee worden er van verdacht woensdagavond rond 18.15 uur een handtas te hebben gestolen van een 68-jarige vrouw uit Budel. De vrouw liep in de Dorpsstraat in Budel. Een van de twee jongens was op de fiets en tijdens het voorbij gaan rukte hij de tas bij de vrouw uit haar handen. Toen bleek dat er buiten wat persoonlijke spullen niets in de tas zat hebben de twee de tas onderweg in de struiken gegooid. Het duo heeft bekend en zij worden morgen voorgeleid aan de officier van justitie in s Hertogenbosch.

Deurne: Man ernstig gewond bij verkeersongeval
Een 36-jarige man uit Helmond is donderdagmiddag rond 12.45 uur ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Raktseweg. Door nog onbekende oorzaak reed de Helmonder met zijn auto tegen een boom. Het slachtoffer kwam in het wrak bekneld te zitten en moest daar door de brandweer uit bevrijd worden. Hij is met been- en hersenletsel naar het Elkerliek ziekenhuis gebracht.

Deurne: Diefstal auto
Woensdagavond rond 21.00 uur hebben twee onbekende mannen een auto gestolen van een 50-jarige man uit Deurne. De twee kwamen voor een kamer die de man te huur had staan. Tijdens het bezichtigen hebben de twee kans gezien de sleutels van de buiten geparkeerde auto te stelen en zijn er even later met de auto vandoor gegaan. Het betreft een blauwe Ford Mondeo met het kenteken 66-DD-TG.

Helmond: Jongen (14) met luchtdrukpistool aangehouden Donderdagavond rond 19.15 uur zijn in de Penningstraat vier jongens aangehouden. Een van hen, een 14-jarige inwoner van Helmond, had met een pistool een vrouw bedreigd. Een 44-jarige Helmondse en haar vriendin passeerden de groep toen ze richting Molenstraat liepen. Vanuit de groep werd iets naar de vrouwen geroepen maar die reageerden niet. Toen de vrouw omkeek zag ze dat een van de jongens in een schiethouding stond en een pistool op haar richtte. De politie werd gewaarschuwd en de groep werd aangehouden. De 14-jarige had een luchtdrukpistool in de mouw van zijn jas verstopt. De ouders van de vier zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Van de andere drie jongens kwamen er twee (15 en 15 jaar oud) uit Helmond en een van hen (16 ) kwam uit Aarle Rixtel. De politie maakt proces-verbaal op.

Veldhoven: Verkeersongeval
Een 38-jarige vrouw uit Veldhoven is donderdagmiddag rond 17.20 uur gewond geraakt bij en aanrijding op de Heerbaan. Een 31-jarige automobilist uit Oostelbeers kon niet meer op tijd remmen toen twee autos ter hoogte van de kruising met de Sterrenlaan voor hem stopten. Hij botste met zijn bestelauto achterop bij de auto van de vrouw die op haar beurt weer tegen de auto van een 39-jarige Veldhovenaar botste. De vrouw is met nekletsel naar het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie