Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ViopTo introduceert website voor WK voetbal 2002

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Bron: ViopTo
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

ViopTo introduceert website voor WK voetbal 2002

UTRECHT, 20020124 -- In december 2001 heeft ViopTo (www.viopto.nl) een nieuwe website voor het laatste nieuws over de wereldkampioenschappen voetbal gelanceerd. WK Update ((www.wkupdate.nl), zoals de titel van de website luidt, verzamelt het laatste nieuws over dit voetbaltoernooi, dat dit jaar in Japan en Korea zal worden gehouden.

Het laatste WK nieuws

De nieuwe website is vorige maand in alle stilte opgezet. Het verzamelde nieuws is te lezen via de website van WK Update en wordt twee keer per week gratis verstuurd via e-mail. Ook is het speelschema met alle wedstrijden online te bekijken en wordt de mogelijkheid geboden om het speelschema met een beschrijving van alle stadions naar de eigen computer te downloaden, waarna deze voor eigen gebruik kan worden uitgeprint.

WK nieuws via i-mode

De komende maanden zal ViopTo voor WK Update een betaalde SMS dienst en een i-mode site ontwikkelen. De i-mode site zal te benaderen zijn via de door KPN op te zetten i-mode dienst, de mobiele internetdienst die naar alle waarschijnlijkheid vanaf het voorjaar te gebruiken zal zijn.

Achtergrond

De website WK Update is een initiatief van ViopTo (http://www.viopto.nl). ViopTo is verantwoordelijk voor diverse commerciële websites, waaronder Jaysar, WereldWijzer en GameVillage. Daarnaast is ViopTo gespecialiseerd in nieuwe internet en telecom ontwikkelingen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie