Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten


Politiebericht Den Bosch 24-01-2002
Politiebericht district Den Bosch

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR OPENBARE DRONKENSCHAP, `s-Hertogenbosch

Woensdagavond is een 17-jarige jongen uit Leiden aangehouden. De jongen stond midden op de kruising van de Bruistensingel en de Aartshertogenlaan in `s-Hertogenbosch. Daarbij liep hij voortdurend voor over de kruising rijden de auto`s. Daar de jongen onder invloed was, is hij aangehouden voor openbare dronkenschap en ter ontnuchtering ingesloten. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. In de loop van donderdagochtend is hij na verhoor heengezonden.

TE VEEL GEDRONKEN, Rosmalen

In de nacht van woensdag op donderdag is een 56-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op de Rijksweg A50 onder Rosmalen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR OVERLAST, `s-Hertogenbosch

In de nacht van woensdag op donderdag is een 30-jarige man uit `s-Hertogenbosch aange-houden. De man veroorzaakte in het ziekenhuis aan de Hervensebaan in `s-Hertogenbosch overlast. Ook nadat hen gezegd was weg te gaan ging hij niet. Daarop is hij voor lokaalvredebreuk door de politie aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij is in de loop van donderdagochtend na verhoor heengezonden.

MEDICIJNEN VERLOREN, `s-Hertogenbosch

Donderdagmiddag zijn op de route tussen de IJsselsingel en de Lagelandstraat in `s-Hertogenbosch medicijnen verloren. Het betreft een doosje met 15 slaaptabletten. Het betreft het slaapmiddel TEMAZEPAM 10 mg. De pillen die bolvormig en doorzichtig zijn zitten verpakt in een doordrukstrip. Bij gebruik van dit medicijn, vooral door kinderen, is dit schadelijk en gevaarlijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie