Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 24-01-2002

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Persberichten

van donderdag
16:18 donderdag 24 januari 2002

Martin Panman
0651611628

Hennepkwekerij opgerold
MEPPEL. In Meppel is vanmorgen een hennepkwekerij opgerold. De kwekerij bevond zich op de zolder van een woning aan de Osseweide. Daar werden 169 hennepplantjes aangetroffen. Ook bleek dat de stroom illegaal werd afgetapt. De plantjes werden inbeslag genomen alsmede de randapparatuur. De 31 jarige bewoner krijgt een proces-verbaal.

Autoinbraken
ERICA Vannacht is op acht verschillende plaatsen in Erica ingebroken in personenautos. Dit gebeurde o.a drie keer in de Meineszstraat. Er werd uit de autos vooral de autoradio en / of autoradio cd-speler en cds gestolen. In totaal werden acht auto geopend. De inbraken zijn op verschillende manieren gepleegd. Bij sommige autos werd het portierslot geforceerd, bij een ander werd het portierraam naar beneden geschoven om zo het vergrendelknopje omhoog te kunnen trekken.

Een van de slachtoffers heeft de avond voor de inbraken drie jongens met zaklampen in autos zien schijnen. De jongens zijn waarschijnlijk in de leeftijd tussen de 18 en 20 jaar. Ze droegen alledrie een basebalcap en één van de jongens was langer dan de andere twee. De politie stelt een onderzoek in.

Busje op de kant
MEPPEL. Vanmorgen gebeurde er een ongeval op de A32. Op de afslag Meppel Leeuwarden ging een busje op z,n kant, vermoedelijk door de harde wind en regen. De bestuurder kwam er zonder kleerscheuren als.

Op de A32 gebeurde vanmorgen nog een ongeval waarbij vijf auto bij betrokken waren. Een ladder was van een auto gevallen en vijf autos waren er overheen gereden. Hierdoor liepen de autos schade op. Van 1 auto werd het carter lek geslagen. Deze auto moest afgesleept worden. Verdere gegevens zijn niet bekend. De KLPD heeft beide zaken afgehandeld.


---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie