Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Netwerkbijeenkomst voor zorgorganisaties in Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Netwerkbijeenkomst voor zorgorganisaties op 24 januari

Op donderdag 24 januari organiseert de gemeente Zoetermeer een netwerkbijeenkomst voor zorgorganisaties onder de naam 'adressen om niet te vergeten'. Ruim 70 deelnemers van circa 40 organisaties hebben zich aangemeld om te praten over de stand van zaken in de zorg in Zoetermeer.
Vragen die tijdens deze conferentie aan de orde zullen komen, zijn: 'hoe werken vrijwilligersorganisaties en professionele organisaties samen' en 'zijn er witte vlekken in de zorg die onvoldoende aandacht krijgen?'
De bijeenkomst is bedoeld voor mensen uit de praktijk, zoals telefoondiensten, hulpverleningsinstellingen, huisartsen, thuiszorg, vrouwenopvang, crisisdiensten en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie