Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare zittingen Centraal stembureau Alphen aan den Rijn

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alphen aan den Rijn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Alphen aan den Rijn


Openbare zittingen Centraal stembureau

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezing van de leden van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn maakt bekend, dat op donderdag 24 januari 2002 te 10.00 uur, het centraal stembureau een openbare zitting houdt in kamer BG.07 van het Stadskantoor. In deze zitting worden de ingeleverde kandidatenlijsten voor de verkiezing van de leden van de gemeenteraad op 6 maart 2002 genummerd.

Tevens maakt de bovengenoemde voorzitter bekend, dat ook op vrijdag 25 januari 2002 te 16.00 uur, het centraal stembureau een openbare zitting houdt in kamer BG.07 van het Stadskantoor. In deze zitting wordt beslist over de geldigheid van de kandidatenlijsten en over het handhaven van de daarop voorkomende kandidaten, alsmede over het handhaven van de daarboven geplaatste aanduiding van een politieke groepering.

Nadere inlichtingen over het vorenstaande of over de verkiezingen in het algemeen, zijn te verkrijgen op het Stadskantoor bij: afdeling Burgerzaken, geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 12.30 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur en telefonisch: 481207.

Alphen aan den Rijn, 11 januari 2002
De voorzitter voornoemd,
N.P.M. Schoof

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 08 januari 2002 laatste wijziging

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie