Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Referendumprocedure Aalmarkt Leiden gestopt

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Referendumprocedure Aalmarkt gestopt

In de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 22 januari 2002 hebben het college van Burgemeester en Wethouders van Leiden en een meerderheid van de Werkgroep Referendum Aalmarkt een door het college opgestelde verklaring ondertekend. Daarin is vastgelegd dat gezamenlijk een projectgroep wordt samengesteld, die de opdracht krijgt om voor 1 oktober 2002 een ontwerp-stadsvernieuwingsplan voor de Aalmarkt te ontwikkelen.
Op grond van deze verklaring heeft de gemeenteraad besloten raadsvoorstel 01.0145 'Aalmarkt-project' in te trekken. Tegelijkertijd hebben de aanvragers van het referendum hun verzoek een referendum te houden over dit raadsvoorstel ingetrokken. Daarmee was ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie