Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Information Builders' WebFOCUS vergemakkelijkt

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Persbericht

Information Builders' WebFOCUS verrijkt Microsoft SharePoint® Portal Server met real-time informatie

Amstelveen, 22 januari 2002 Information Builders, toonaangevend in Business Intelligence oplossingen voor real-time informatiedistributie over het web, introduceert WebFOCUS WebParts voor directe integratie van business intelligence met Microsoft's SharePoint Portal Server.

Met de Microsoft SharePoint Portal Server kunnen bedrijven gemakkelijk informatie vinden, delen en publiceren via één oplossing die functionaliteit voor het eenvoudig creëren van corporate web-portals combineert met zoekfuncties voor enterprise-content en functies voor documentbeheer. WebFOCUS voegt daar nu business intelligence functionaliteit aan toe. WebFOCUS maakt het immers mogelijk om real-time ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie