Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AEBIZZ introduceert Integration Support Services

Datum nieuwsfeit: 24-01-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AEBIZZ introduceert Integration Support Services

GORINCHEM, 24 januari 2002 -- AEBIZZ, de toonaangevende Systems Integrator voor applicatie-integratie en gespecialiseerd in de implementatie van integratieproducten van webMethods, introduceert een nieuwe dienst: "Integration Support Services". Deze services omvatten het zogenaamde expert-support op applicatie-integratieplatformen.

Gordon Vink, managing director AEBIZZ: "We zien een trend in de markt voor applicatie-integratie dat ondernemingen uit de awareness-fase komen en integratie-initiatieven snel concreet willen maken. Deze haast heeft met name te maken met enerzijds de relatief lage kosten (TCO) van integratieoplossingen en daardoor de eenvoudig te realiseren terugverdientijd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie