Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winteronderhoud hoofdwatergangen van start

Datum nieuwsfeit: 25-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zoetermeer

Winteronderhoud hoofdwatergangen van start

Vanaf begin deze week wordt, in opdracht van het waterschap Wilck & Wiericke, het zogenaamde winteronderhoud in een deel van het stedelijk water van Zoetermeer uitgevoerd. Het betreft enkele singels in de wijken Palenstein, Noordhove, Stadscentrum en Driemanspolder.

Winteronderhoud Dit onderhoud omvat onder meer het maaien van de rietbermen en het uitknijpen van de verlande en/of uitgelopen plas-/rietbermen, waarbij deze weer in de oorspronkelijke profilering worden teruggebracht.
Conform het gemeentelijke beleid aangaande natuurvriendelijke oevers zal, waar dit mogelijk is, de vegetatie met een toegevoegde natuurwaarde worden ontzien. Ook zal het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie